Ja, ik doneer ook!

En zo help ik mee aan het vinden van Tanja Groen
Doelstellingen en voorwaarden

Doneer!

Bedrag

Help mee!

Stichting De Gouden Tip beoogt om via crowdfunding gelden te verwerven die gebruikt zullen worden als beloning in zogenoemde cold cases en om slachtoffers van misdrijven bij te staan. In eerste instantie gaat het om de opsporing/vondst van Tanja Groen, die sinds 31 augustus 1993 is vermist.

Doneren

• Via het formulier hiernaast. Uw donatie wordt dan afgehandeld door Mollie Payments*.
  • Via overboeking op rekeningnummer NL12RABO0368874834 t.n.v. Stichting De Gouden Tip**.

Wil je weten hoeveel er totaal online is gedoneerd?

[ klik hier voor de tussenstand ]

* PSP Mollie Payments handelt de donaties af voor Stichting De Gouden Tip. Hierbij wordt de donatie via de bankrekening van Mollie overgeschreven op de rekening van Stichting De Gouden Tip.

** Directe overboekingen op het rekeningnummer van Stichting De Gouden Tip zijn nog niet in dit totaalbedrag opgenomen.

PRIVACYVERKLARING
U kunt hier lezen over op welke manier wij persoonsgegevens verwerken.

Stichting De Gouden Tip
De Lairessestraat 131
1075HJ AMSTERDAM
RSIN: 862643235