Foto’s

Binnen de website van Stichting De Gouden Tip is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van rechtenvrije foto’s of eigen fotomateriaal. Bij media artikelen wordt de naam van de fotograaf -indien bekend- vermeld.

Indien u van mening bent dat een foto onterecht gebruikt is op deze website dan verzoeken we u vriendelijk dit te melden via ict[at]stichtingdegoudentip.nl.

Teksten

De teksten op deze website zijn geschreven door Peter R. de Vries. Een uitzondering hierop zijn de media berichten. Deze zijn overgenomen van andere nieuwsbronnen. Deze bronnen worden -indien bekend- in of bij het bericht weergegeven.

Website

De website is ontwikkeld door zeevArt Internet Services in samenwerking met Ronald Zeevaart. [website]

Feedback

Ervaart u een probleem bij de weergave van de website? Stuur ons dan s.v.p. een kort bericht met het probleem en indien mogelijk een schermafbeelding naar ict[at]stichtingdegoudentip.nl.

Stichting De Gouden Tip
De Lairessestraat 131
1075HJ AMSTERDAM
RSIN: 862643235