Peter R. de Vries

1956 -2021

Peter. R. de Vries, boegbeeld en voorzitter van Stichting De Gouden Tip, onze vriend en collega, is op 15 juli 2021 overleden. We zijn diep geschokt en intens verdrietig.

In gedachten zijn we bij zijn familie, zijn partner en vele dierbaren, waaronder de familie van Tanja Groen en al die andere lieve mensen voor wie Peter zijn leven lang heeft gestreden en nog vele jaren wilde strijden.

Onze stichting legt haar activiteiten tijdelijk stil om afscheid te kunnen nemen van Peter maar ga alstublieft door met doneren en bezorg ons, als u over beslissende wetenschap beschikt, de gouden tip over de vindplaats van Tanja Groen.

Peter R. de Vries was, is en blijft de allerbeste. Een unieke, lieve man van de absolute buitencategorie, zowel persoonlijk als journalistiek.

Bestuur Stichting De Gouden Tip