France    Germany

Stichting De Gouden Tip

Breng Tanja thuis!
€ 1.000.000,00 BELONING!
Ja, ik doneer!Doelstellingen en voorwaarden

Cold case

Tanja Groen al 28 jaar vermist

HELP DE VERDWIJNING VAN TANJA GROEN OP TE LOSSEN

STREVEN: ÉÉN MILJOEN EURO (€ 1.000.000,00) BELONING!

Denkt u ook wel eens dat er méér aan misdaadbestrijding moet worden gedaan? Dat u bepaalde misdrijven het liefst eigenhandig zou willen aanpakken? Dat u slachtoffers en nabestaanden graag persoonlijk zou willen helpen? Dan is dit uw kans. Stichting De Gouden Tip wil alles op alles zetten om de spoorloze verdwijning van Tanja Groen (18) in de zomer van 1993 in Maastricht op te lossen (zie voor de feiten ook www.TanjaGroen.nl) Tanja’s ouders verkeren nu al bijna 28 jaar in martelende onzekerheid en willen maar één ding, dat het mysterie wordt opgelost, dat Tanja ‘naar huis komt’ en dat zij haar een laatste rustplaats kunnen geven.

Wilt u daarbij helpen?

Doneer dan uw bijdrage aan Stichting De Gouden Tip. De stichting wil 1.000.000,00 euro beloning bijeen brengen om Tanja te vinden. De traditionele beloningen – van 15.000 tot 25.000 euro – die door Justitie worden uitgeloofd werken niet. Daarvoor steekt niemand zijn nek uit. Stichting De Gouden Tip wil het daarom anders aanpakken met een record- beloning. Als heel Nederland meedoet – scholen, sportclubs, particulieren en bedrijven – kunnen we dit bereiken. Doe mee, help mee, speur mee en doneer! Breng Tanja Groen thuis. Het is nu of nooit!

De Ouders

Het gemis, al 28 jaar

‘Ik denk vaak, potverdorie, straks leef ik niet meer en dan heb ik nog geen antwoord… daar ben ik bang voor. Ik zou zo graag rust in mijn hoofd hebben, maar dat lukt niet.

– Corrie Groen, moeder van Tanja

BRENG TANJA THUIS

Tanja Groen, al 28 jaar vermist

De promo clip die Stichting De Gouden Tip heeft laten maken ter ondersteuning van de actuele zoektocht naar Tanja Groen.

Peter R. de Vries, boegbeeld en, tot op dat moment, voorzitter van Stichting De Gouden Tip, is op 15 juli 2021 overleden. We missen onze vriend en collega, en zetten de stichting vanuit zijn gedachte voort.

Een stichting zoals Stichting De Gouden Tip was een droom van Peter. Een stichting bedoeld om cold cases op te lossen. Maar ook om nabestaanden van slachtoffers bij te staan. Zoals de familie van Tanja Groen en andere mensen voor wie Peter zijn leven lang heeft gestreden en nog vele jaren wilde strijden.

Een kaarsje voor Tanja Groen

Donderdag 23 december 2021 was op MAX een nieuwe documentaire over Tanja Groen te zien. In de documentaire Een kaarsje voor Tanja Groen staat de herdenking van Tanja centraal en wordt ook stilgestaan bij het overlijden van Peter R. de Vries.

Op de website eenkaarsjevoortanjagroen.nl kan iedereen die een kaarsje wil branden voor Tanja en voor Peter dit online delen, zodat we hen samen herdenken.

Een kaarsje voor Tanja Groen is online te zien via NPOStart.

Over de Stichting

Kelly de Vries

is werkzaam in de non-profit sector en is de dochter van Peter R. de Vries.

Lex de Jager

is civiel advocaat en partner van Van Till Advocaten Amsterdam.

Annemiek van Spanje

is strafrecht- en slachtofferadvocaat bij De Vries & Kasem in Amsterdam.

Consultant

Ronald Zeevaart

is werkzaam als ondernemer in ICT

Doelstellingen en voorwaarden

• Stichting De Gouden Tip beoogt om via crowdfunding gelden te verwerven die gebruikt zullen worden als beloning in zogenoemde cold cases en om slachtoffers van misdrijven bij te staan. In eerste instantie gaat het om de opsporing/vondst van Tanja Groen, die sinds 31 augustus 1993 is vermist.
  • Het streven is om via crowdfunding op zijn minst één miljoen euro bij elkaar te krijgen die als beloning voor ‘de gouden tip’ wordt uitgeloofd.

Stichting De Gouden Tip
p/a Burg. Stramanweg 108-L
1101 AA Amsterdam
RSIN: 862643235